Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mieszanka meksykańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka 2
kukurydza w puszce pól puszki
groszek zielony pól puszki
fasola czerwona z puszki pól puszki
sos winegret 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mieszanka meksykańska

Marchewkę obierasz i gotujesz przez 30 minut w osolonej wodzie. Groszek zielony, kukurydzę i fasolę czerwoną wyjmujesz z puszki i pozostawiasz przez jakiś czas na sitku. Marchewkę kroisz w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszasz ze sobą i polewasz sosem winegret. Dodaje sól i pieprz do smaku.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak