Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, ostudzić. Podobnie zrobić z masłem. Przesianą mąkę wymieszać z cukrem i ostudzoną czekoladą oraz masłem.
Wstawić do piekarnika na 30 minut i piec w temperaturze 160 stopni.
Ciasto powinno mieć lekko płynną konsystencję i dosłownie rozpływać się w ustach.

Polecam niebędącym na diecie :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciasto pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jakie arcydzieło-smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Fajne czekoladowe ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    słodkie pyszności
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    ~pięknie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zaciekawiły mnie składniki ,ale nie wiem co z jajkami?chyba zapomniałaś wpisać
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    bardzo apetycznie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !