Sposób przygotowania

ZALAĆ ŻELATYNE Z 3 ŁYŻKAMI ZIMNEJ WODY I ODSTAWIĆ NA 5 MINUT. wLAĆ GORĄCY WYWAR, ZAGOTOWAĆ, ODSTAWIĆ. ZAGOTOWAĆ WODĘ Z OCTEM. DO WRZĄTKU OSTROŻNIE WBIĆ JAJA. GOTOWAĆ 5 MINUT, WYJĄĆ WŁOŻYĆ DO ZIMNEJ WODY A NASTĘPNIE OSUSZYĆ. DNO I ŚCIANKI 4 FOREMEK POKRYĆ CIENKĄ WARSTWĄ GALARETY.
GDY STĘŻEJE, ROZSMAROWAĆ KAWIOR, WŁOŻYC PO JEDNYM JAJKU \"W KOSZULCE\" PRZYKRYĆ RESZTĄ KAWIORU, ZALAĆ GALARETĄ I ODSTAWIĆ DO LODÓWKI, ABY ZASTYGŁA.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !