Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PONCZ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arak 250 ML
SKÓRKA I SOK Z CYTRYN 2 SZT
skórka i sok z pomarańczy 3 SZT
cukier 150-200 GRAM
wino białe 1 LITR

Przepis i sposób przygotowania na: PONCZ

WINO Z ARAKIEM, CUKREM SOKIEM Z CYTRUSÓW ORAZ STARTĄ Z TYCH OWOCÓW SKÓRKĄ, ZAGOTOWAĆ POD PRZYKRYCIEM

PONCZ MOŻNA PODAWAĆ NA GORĄCO I NA ZIMNO
DO PONCZU NA GORĄCO MOŻNA DODAĆ 250 ML ŚWIEŻO ZAPARZONEJ MOCNEJ HERBATY.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak