Sposób przygotowania

Czkoladę, herbatniki kruszę. Do mleka dodaję czekoladę,roztapiam ją, ddaję rodzynki, drobno pokrojone orzechy i pokruszone herbatniki. Dokładnie mieszam.Wilgotnymi rękoma formuję kuleczki,ołowęobtaczam w kakao, a resztę: częśc we wiórkach kokosowych, a drugą częśc w pokruszonych biszkoptach. Następnie wkłądam na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dzieciaki za nimi przepadają;)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ja "produkuję" takie domowe trufelki na sto sposobów :) Muszę i Twój przepis przetestować ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !