Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety wieprzowe z zasmażana czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

KOTLETY WIEPRZOWE 4
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety wieprzowe z zasmażana czerwoną fasolą

Kotlety wieprzowe delikatnie rozbić tłuczkiem, osolić, popieprzyć i na gorącym oleju smażyć z każdej strony aż zrumienieją.
Fasolę odcedzić i przepłukać pod strumieniem zimnej, bieżącej wody. Cebulę drobno posiekać i usmażyć na oleju, dodać odcedzoną fasolę, posypać Vegetą i usmażyć na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.12.2012 07:34
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak