Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 1 szt.
ser żółty 4 plastry
szynka 4 plasterki
pomidpr 8 plasterków
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat do smaku
pieprz do smaku
mąka do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z serem

Myjemy pierś rozkrajany na połówki 4 szt.rozklepujemy.Przyprawiamy nakładamy plasterek szynki,sera,pomidora i zwijamy.Panierujemy w mące,jajku,bułce i smażymy na patelni a potem dusimy w piekarniku,ja daje do frytury bo szybciej i wiem że w środku jest ok.podawać do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 26.11.2010 09:07
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak