Sposób przygotowania

Mąkę przesiać do miski, dodać sól i masło. Wyrobić ciasto na jednolitą masę, dodając po łyżce wody. Schłodzić w lodówce około 30 minut. Następnie ciasto rozwałkować, Przełożyć do formy, wcześniej wysmarowanej tłuszczem. Piec w temp. 180 stopni C przez 25 - 30 minut.
Jagody umyć, banan obrać ze skórki i pokroić w cienki talarki.Przygotować budyń w miedzyczasie.Na zimne ciasto nałożyć budyń i owoce.
można też zalać zimną galaretką w dowolnym smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna14

    w przepisie nie ma jajek?
  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie nie ma
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobra jest też bułka tarta
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !