Sposób przygotowania

Puszkę mleka włożyć do garnka z wodą i gotować na małym ogniu około 2 godzin. Puszka cały czas musi być zakryta wodą!!!! zagotowane mleko lekko przestudzić, zmiksować żeby nie było grudek. Wymieszać z rumem i wódką Zostawić na 1-2 dni żeby się przegryzło.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Podoba mi się ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mi też się podoba-na pewno pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    dobre połączenie i smaczne :D
  • 1
    5279fceea5620
    Opublikowano

    Ela_kocht_gern!

    Fajny przepis- przy najbliższej okazji sprawdzę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na sam widok ślinka cieknie
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm rewelacja! :) piękne zdjęcie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !