Sposób przygotowania

Truskawki myjemy, odszypułkowujemy, miksujemy. Ziemniaki myjemy, gotujemy w mundurkach. Po ugotowaniu obieramy i skrecamy w maszynce. Dodajemy mąkę i wyrabiamy ciasto. Formujemy i kroimy kilkumetrowe wałeczki, wrzucamy do wrzątku i chwile gotujemy. Układamy na półmisku, polewamy truskawkami i dekorujemy listkami mięty.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    na słodko - super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    na słodko - super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    na słodko - super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !