Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwinie z żurawiną do mięs :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pieprz czarny mielony Prymat szczypta
brzoskwinie w puszce 4 połówki
konfitura żurawinowa 4 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwinie z żurawiną do mięs :

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 12.04.2011 23:36
pyszny dodatek
Mariposas 17.01.2011 19:58
Musi być pyszne do mięska
Sarenka 21.12.2010 00:15
Yami, yami :P
Jolanta40 23.10.2010 16:07
bardzo apetyczne
Jolanta40 23.10.2010 16:07
bardzo apetyczne
wojtek10_89 15.09.2010 08:56
smaczne tez jako deser
kasiurek 15.09.2010 08:44
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak