Sposób przygotowania

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    smaczne tez jako deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Yami, yami :P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Musi być pyszne do mięska
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszny dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !