Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba duszona z pieczrkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 300 gram
filety rybne 4 sztuki
bulion drobiowy 150 mililitrów
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: ryba duszona z pieczrkami

Pieczarki myjemy kroimy w plastry podsmażamy rybe maczamy w przyprawie dodajemy do pieczrek podlewamy bulionem dusimy 30 minut pod przykryciem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 29.11.2010 20:57
lubię ryby, a jeszcze z warzywami? Pycha!
iwa643 25.11.2010 07:08
fajny :)
ada12302 24.11.2010 23:01
godne spróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak