Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula
pieczarki 250 g
seler
bulion
śmietana
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka pieczarkowa

Grzyby myjemy, obieramy i kroimy na plasterki. Selera myjemy, obieramy i kroimy na małe kawałki. Cebulkę obieramy i drobno siekamy. W garnku gotujemy wodę, dodajemy bulion, cebulkę, pieczarki, seler gotować 10 minut. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę i przyprawy, gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.10.2011 16:26
fajna
Smakosz6 26.09.2011 10:59
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak