Sposób przygotowania

Schab rozbić, posolić i popieprzyć. Podsmażyć na ostrym ogniu z obu stron. Dolać pól szklanki wody i przykryć patelnię pokrywką. Dusić do miękkości.Pieczarki i cebulę oczyścić i pokroić w plasterki. Dodać do mięsa, dusić około 10 minut. Do mięsa wlać pół szklanki wody rozbełtanej ze śmietaną i łyżeczką mąki.Zamieszać, aż zgęstnieje.Zdjąć z ognia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    pyszne muszą być
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moim zdaniem są przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !