Sposób przygotowania

bagietki przekroić posmarować masłem, ser żółty zetrzeć na tarce, posypać pułki i wstawić do piekarnika na ok 180 stopni. Gdy ser się rozpuści posypać czosnkiem granulowanym i ponownie wstawić do piecyka. Zapiekać aż bułki będą chrupkie a ser idealnie roztopiony

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie bagietki są świetną przekąską. Można do nich użyć też różnych ziół. Coś pysznego.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    a bagietka nie wyschnie za bardzo ? ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Fajne:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !