Sposób przygotowania

namoczone grzyby ugotować(wywar można wykorzystaćdozupy grzybowej lub do kapusty)ugotowane grzyby i namoczoną bułkę przepuścić przez maszynkę,drobno posiekaną cebulkę zeszklić na oleju ,dodać sól,pieprz,jajko i natkę wszystko dokładnie wymieszać,zrobić nieduże kotleciki,panierować w mące,jajku i bułce,smażyć na oleju z obu stron na rumiany kolor,podawać z sosem grzybowym lub cebulowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !