Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
bulion warzywny 1,2 litra
śmietana 150 ml
koperek 1 pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z kapusty pekińskiej

Kapustę pokroić w paseczki. Do gotującego się bulionu włożyć kapustę i gotować do miękkości.Zmiksować zupę, rozprowadzić śmietanę i doprawić do smaku . Koperek posiekać. Posypać obficie koperkiem zupę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 28.06.2012 07:26
dobra zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak