Sposób przygotowania

Masło roztopić na patelni, położyć na nim dwa plastry pomidora (razem ze skórką), gdy się nieco przysmażą, przewrócić na drugą stronę, posypać bazylią, wbić jajko, posolić, gdy się zetnie przewrócić, uważając, aby pomidor nie odpadł.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ja robię czasem jajecznicę z pomidorem i to połączenie bardzo mi smakuje!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wygląda fantastycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !