Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy
włoszczyzna
ryż
śmietana
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z ryżem

Warzywa gotujemy, aż będą miękkie. Następnie dodajemy przecier pomidorowy i kostke rosołową. Mieszamy i chwile gotujemy. Zabielić smietaną. Ugotowac ryż wg przepisu na opakowaniu, a nastepnie wrzucić do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 09.12.2013 10:22
bardzo lubię z ryżem
jordi 22.08.2013 08:54
tradycyjna, smaczna
elzbietar64 01.06.2012 21:00
dawno takiej nie jadłam...
kate.500 30.04.2012 10:42
uwielbiam
Tika4444 25.02.2012 21:33
i ja lubie
Tika4444 25.02.2012 21:33
i ja lubie
Ada-Gaba 22.01.2012 10:23
my też lubimy
Wafelek2601 19.01.2012 13:31
moja ulubiona
barbara11561 15.11.2011 11:34
bardzo lubię pomidorową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak