Sposób przygotowania

Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
- Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
- Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    Pysznie się czyta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Brzmi i wygląda pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Zjadłabym takie coś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wygląda fajnie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,warto spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ekstra zestaw
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !