Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwony kefir

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kefir 1 litr
pęczek kopru 1 pęczek
ogórek sałatkowy 1/2 sztuki
sól, pieprz
przecier pomidorowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: czerwony kefir

koperek myjemy drobno siekamy ogórka obieramy i ścieramy na tarce do połowy kefiru dodajemy koper ogórka po szczypcie soli i pieprzu resztę kefiru wlewamy do garnka dodajemy przecier około 3/4słoika i starannie mieszamy kefir ogórkowy mieszamy z pomidorowym wstawiamy do lodówki żeby się schłodził

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 27.09.2011 15:19
Podoba mi się !
MAR3STA 24.11.2010 18:06
pomysł rewelacyjny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak