Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z galaretką agrestową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka agrestowa 1 opakowanie
wafle 2 sztuki
margaryna 1 kostka
mleko 9 łyżek
cukier 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z galaretką agrestową

Do rondelka wlać mleko i zagotować je z dodatkiem margaryny i cukru. Powyższą masę przestudzić, a póżniej dodać tężejącą galaretką. Wszystko razem wymieszać. Wafel przełożyć powyższą masą i przykryć następnym wafelkiem. Podawać po schłodzeniu. Przygotowanego andruta podzielić na zgrabne kosteczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak