Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z galaretką wiśniową

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka wiśniowa 1 opakowanie
cukier 6 łyżek
margaryna 1 kostka
mleko 9 łyżek
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z galaretką wiśniową

Do rondelka wlać mleko i zagotować je z dodatkiem margaryny i cukru. Powyższą masę przestudzić, a póżniej dodać tężejącą galaretką. Wszystko razem wymieszać. Wafel przełożyć powyższą masą i przykryć następnym wafelkiem. Podawać po schłodzeniu. Przygotowanego andruta podzielić na zgrabne kosteczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 11.05.2011 20:56
na pewno pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak