Sposób przygotowania

Na stolnicę wysypać mąkę, wbić jajka, dać wodę i sól. Zarobić ciasto, wałkować cienkie ciasto. Jak przeschnie, kroić w cieniutkie paseczki i wysuszyc na kaloryferze.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pycha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez tak się kiedyś meczyłam co soboty teraz to raz dwa i gotowy ,jakos lżej sie robi
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    chyba zacznę robic
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do niedzielnego rosołku - idealny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do niedzielnego rosołku - idealny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    nie ma to jak domowy makaron:)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    najlepszy do rosołu taki domowy tylko nie zawsze chce mi się go robić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !