Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 0,5 kg
cebula
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone wątróbki

Cebulkę obieramy, kroimy na drobne paseczki. Wątróbki myjemy, kroimy na małe kawałeczki, wrzucamy na rozgrzany na patelni olej, dodajemy cebulkę, dolewamy odrobinę wody, dusimy pod przykryciem. Może służyć jako przekąska do chleba lub dodatek do ziemniaków, smacznego! :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak