Sposób przygotowania

Skrzydełka kurczaka zalewasz litrem wody, dodajesz pokrojoną w kostkę marchewkę i pietruszkę. Gotujesz na wolnym ogniu około godziny. Dodajesz sól i pieprz do smaku.
Ryż gotujesz zgodnie ze wskazówkami zawartymi na opakowaniu. Ugotowany i odcedzony ryż wsypujesz do garnka z wywarem ze skrzydełek kurczaka.
Na koniec możesz dodać do zupy posiekaną natkę pietruszki.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pomysłowe:)))))))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    dawno nie robiłam z ryżem!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    gotuję taki dla dziecka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !