Sposób przygotowania

Mięso obieramy od kości, dodajemy marchewki i kilka łyżek rosołu, miksujemy. Przyprawiamy solą, pieprzem i slodką papryką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne śniadanko!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pasty z mięsa gotowanego nie robiłam nigdy bo u mnie są fani pierogów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowy sposób wykorzystania tego, co zostanie po zupie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł na wykorzystanie mięsa ugotowanego w zupie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe wykorzystanie marchewki
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiej nie robiłam, ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !