Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia i stopniowo dodawać do jajek.Wsypać sparzone osączone rodzynki i dodać aromat waniliowy. Gotowe ciasto wlać do formy nasmarowanej margaryną i wysypanej bułką tartą. Piec w średnio nagrzanym piekarniku ok 50 min. Upieczoną babkę udekorować cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię tą babeczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszna taka babeczka, np. do kawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !