Sposób przygotowania

Umyte i osuszone kotlety rozbijamy na cienkie bitki,oprószamy z obu stron sola i pieprzem,doprawiamy do smaku wedlug uznania.Warzywa i pieczarki obieramy,myjemy i kroimy w plasterki lub ścieramy na tarce o duzych oczkach.Blache wykładamy folia aluminiowa i układamy na niej kotlety.Na mieso wykładamy warzywa i grzyby.Ser żółty scieramy na tarce o dużych oczkach,mieszamy z majonezem i otrzymanym sosem zalewamy mieso z warzywami.Blache szczelnie przykrywamy folia aluminiowa i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temp180C.Pieczemy ok.godziny.Podajemy z ziemniakami purre i dowolna surówka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi sie to danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !