Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zapiekana z orzechami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
beszamel
orzechy
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana z orzechami

SKŁADNIKI: 1 szklanka cienkich kawałków ugotowanej ryby, 1 szklanka białego sosu, 1 szklanka drobno posiekanych orzechów, 2 jajka na twardo bardzo drobno posiekane, tarta bułka, masło.

SPOSÓB WYKONANIA: Rybę połączyć z białym sosem, orzechami i posiekanymi jajkami. Wymieszać i przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Posypać tartą bułką i położyć kilka wiórków masła. Zapiekać w temperaturze 160 stopni przez 25 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 08.11.2011 12:08
mniam
cukiereczek 25.03.2011 08:02
pycha
wedith1 29.01.2011 08:17
Pycha!!!!!!
rosik93 25.11.2010 23:42
ciekawe połączenie
Katarzyna/kate1980 24.11.2010 21:09
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak