Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 2 szklanki pokruszonego świeżego chleba, 1/4 łyżeczki soli, szczypta pieprzu, 2 łyżeczki szałwii - dodaliśmy do smaku suszoną, 1 posiekana mała cebula, 1/4 kostki stopionego masła, 10 parówek, 5 plasterków bekonu.

SPOSÓB WYKONANIA: Pokruszony chleb przepuścić przez maszynkę. Dodać przyprawy, cebulę i stopione masło. Bardzo dobrze wymieszać. Parówki głęboko naciąć wzdłuż i wypełnić nadzieniem. Każdą parówkę obwinąć połową plasterka bekonu i spiąć wykałaczką. My każdy plasterek boczku dzieliliśmy na pół i owijaliśmy parówkę każdą parówkę w dwóch miejscach. Piec 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    prezentują się znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pięknie wyglądają i równie dobrze smakują!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    świetnie
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo orginalne i pomysłowe!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wyglądają wspaniale
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    paróweczki super.najbardziej zaintrygował mnie farsz.Chyba się skuszę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !