Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SZNYCEL WIEPRZOWY Z NADZIENIEM Z PRAWDZIWKÓW

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle 4 szt
cebule 2 szt
sól, pieprz
śmietana 30% 1 szkl
prawdziwki 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: SZNYCEL WIEPRZOWY Z NADZIENIEM Z PRAWDZIWKÓW

Prawdziwki namoczyć w letniej wodzie przesmażyć z posiekaną cebulą. Doprawić nadzienie do smaku. Sznycle popieprzyć, posolić. Układać na nich farsz, formować roladki, obtoczyć w mące i podsmażyć podlewając wywarem z grzybów. Doprawić i zagęścić śmietaną. Podawać z kaszami, ziemniakami i zestawem surówek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 03.03.2011 09:34
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak