Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Awanturka z pstrąga

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza
wędzony pstrąg
Papryka słodka mielona Prymat
pieprz
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Awanturka z pstrąga

SKŁADNIKI: 250 g bryndzy, 1 wędzony pstrąg, 3 łyżki kwaśnej śmietany, 1 cebula, 1 łyżeczka słodkiej papryki, 1 łyżeczka świeżo zmielonego pieprzu.

SPOSÓB WYKONANIA: Mięso pstrąga rozdrobnić widelcem, cebulę drobniutko posiekać i starannie wymieszać wszystkie składniki na gładką masę. Podawać z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak