Sposób przygotowania

Żeberka myjemy, osuszamy a następnie kroimy w małe kawałki wielkości 4cm x 4cm. Układamy w naczyniu żaroodpornym. Z coca coli i sosu barbecue oraz ketchupu robimy sos - mieszamy razem i zalewamy żeberka. Żeberka pieczemy w temp 180\'C ok 1,5 godziny. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe z ta cola:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    a jakie dobre ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie składników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł z tą colą
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pierwszy raz spotykam się z wykorzystaniem coca coli do sosu - niezwykle ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię taką wersję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !