Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa orzechowa do ciasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 250 gram
cukier puder 250 gram
śmietana 125 gram
wanilia

Przepis i sposób przygotowania na: Masa orzechowa do ciasta

Zmielone orzechy ucieramy z cukrem i wanilią
dodajemy śmietankę aby masa była gęsta

Tak powstała masa idealnie nadaje się do tortu kawowo-orzechowego, przepis na ten tort znajduję się na moim profilu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak