Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cebula 1 szt
pomidor 1 szt
sól, pieprz
masło do smażenia
rzodkiewka 4 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z rzodkiewką

Cebulkę posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, dodać pokrojoną rzodkiewkę i pomidory. Całość wymieszać i smażyć aż cala woda wyparuje. Jajka roztrzepać ze szczypta soli, pieprzu i posiekana natką pietruszki i wlać na rzodkiewki. Całość smażyć mieszając, aż jajka się zetną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 29.02.2012 00:48
O, to coś nowego :)
Tika4444 10.01.2012 18:46
z rzodkiewką nie robiłam, ciekawe
rzenia15 27.06.2011 10:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak