Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA WARSWOWA Z TUŃCZYKA II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler konserwowy słoik
majonez
kukurydza w puszce 1
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
żółty ser 35 dag
sól, pieprzsłoik
jajko 6 sztuk
jabłka 3

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA WARSWOWA Z TUŃCZYKA II

Seler, kukurydzę, ananasa i tuńczyka odsączyć, jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę, jabłka pokroić, żółty ser zetrzeć na średniej tarce.
W salaterce układać warstwami
- seler konserwowy ,
-kukurydza
-ananas
-tuńczyk
-jajka
-jabłka
-żółty ser
Po każdej warstwie cienka warstwa majonezu i ewentualnie troszkę soli i pieprzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 26.02.2012 13:37
Dobry pomysł
jolajka 08.07.2011 19:45
pyszna spróbujcie koniecznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak