Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 40 dka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka
sól, pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ser w panierce

Jajko roztrzepać z vegetą. Bułkę tartą wymieszać z papryką, czosnkiem, solą i pieprzem. Ser pokroić na grube plastry, posypać mąką po czym zanurzyć w roztrzepanym jajku a potem w bułce tartej. Następnie usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 22.02.2014 08:57
Pyszny jest taki serek :)
Kasia36 31.10.2013 23:41
Prosty i ciekawy przepis, jeszcze takiego sera nie jadłam
Rybciia 23.05.2013 08:32
fajne danie :-)
Pani Domu 30.10.2012 16:36
pycha ser
Dorian 04.06.2012 01:13
fajna
jolaxa 26.02.2011 21:20
pysznie
Tika4444 12.12.2010 09:56
też mi sie podoba
Małgorzata113 24.11.2010 08:14
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak