Sposób przygotowania

Odłożyć jedno jajko, resztę ugotować na twardo, po ostudzeniu posiekać.
Kajzerkę zalać mlekiem, odcisnąć.
Bułkę, śmietanę i masło rozetrzeć i dodać posiekane jajka i pietruszkę( można dodać koperek czy szczypiorek, za każdym razem będą inne w smaku).Wymieszać z żółtym serem i surowym jajkiem. Przyprawić do smaku.
Wilgotnymi dłońmi formować kotlety, panierować w bułce tartej i smażyć na złoto

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a kiedyś szukałem tego przepisu :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    wypróbowałam bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !