Sposób przygotowania

Wątróbkę oczyścić i umyć. Cebulę pokroić w piórka i zeszklic na patelni. Dodać wątróbkę i smażyć aż zmięknie. Przyprawić dolać wody i zagęścić mąką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny, prosty przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    za wątróbką nie przepadam, ale zdjecie ladne.. moj mężczyzna bardzo lubi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Zjadłabym z chęcią :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !