Sposób przygotowania

Mleko, kwaśną śmietanę i jajka rozetrzeć na zimno, zagotować aż powstanie ser, przestudzić i odcedzić. Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem dodać ser i wymieszać mikserem podzielić na 2 części. 1 część: dodać 3 kieliszki wódki, 2 opakowania pokruszonych pepitek. Wszystko to włożyć na blachę wyłożoną pepitkami. Do drugiej części dodać kakao do koloru, olejek migdałowy i rodzynki. Włożyć to na 1 część na to położyć drylowane wiśnie i zalać galaretkami rozpuszczonymi w dwóch szklankach wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie to, jest pyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    troche roboty jest...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    może być niezłe...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo fajny przepis,ale tego jeszcze nie jadłam,a szkoda:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    zapowiada si e smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !