Sposób przygotowania

Masło ucieramy z cukrem waniliowym, dodajemy ugotowany, ostudzony budyń. Układamy na przemian w tortownicy warstwę kremu, warstwę biszkoptów itd. Do części kremu możemy dodać kakao i smarować na zmianę kolorowym kremem. Na samym wierzchu układamy biszkopty a następnie przykrywamy folią, lekko obciążamy, wstawiamy do lodówki na ok. dobę. Po wyjęciu udekorować owocami i bitą śmietaną. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne i szybkie:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    szkoda że nie ma foty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !