Sposób przygotowania

Galaretki gotujemy i wylewamy każdą z osobna na płaski talerz. Gdy galaretka wystygnie kroimy ją w kostkę. Żelatynę gotujemy w niecałym pół litrze wody. Żółtka ucieramy z cukrem oraz z margaryną, dodajemy ubitą z białek pianę oraz żelatynę. Mieszamy wszystko z kostkami galaretek i wlewamy do tortownicy bądź przekładamy do pucharków by masa zastygła. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwilebiam ją
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !