Sposób przygotowania

Rozgniatamy czosnek na chlebie i rozgrzewamy oliwę na patelni.

Przypiekamy chleb po każdej strony aż się zarumieni.

Na końcu kładziemy 4 plasterki sera na każdej kromce i obracamy serem do patelni. Smażymy 1 minutę i odstawiamy aż ostygnie 3 minuty.

Następnie delikatnie podważamy ser by nie spadł z chleba.

Można złożyć dwie kromki w jeden tost.

Dobrze smakuje polane oliwa z chili

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    na pewno zdrowa
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super sprawa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lista zakupów zrobiona będzie trzeba przetestować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !