Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 25 dag. |
masło | 1/2 |
jajko | |
miód | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 mała łyżeczka |
szczypta soli | |
Nadzienie: | |
jabłka | 60 dag. |
miód | 3 łyżki |
jajko | 2 |
mąka | 5 dag. |
orzechy | 10 dag. |
Ciasto: | |
mąka | 25 dag. |
masło | 1/2 |
jajko | |
miód | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 mała łyżeczka |
szczypta soli | |
Nadzienie: | |
jabłka | 60 dag. |
miód | 3 łyżki |
jajko | 2 |
mąka | 5 dag. |
orzechy | 10 dag. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: