Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Swojski smalec

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zmielona słonina
cebulka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Swojski smalec

topimy słoninę, aż wytopi się smalec i zrobia skwarki, dodać drobno pokrojona cebulę lub startą na tarce jarzynowej, przyprawić solą i pieprzem, wlać do słoików.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 18.04.2012 13:06
Uwielbiam :)
Ania67 24.09.2011 08:59
świetny
Robert10 02.08.2011 18:30
do tego ogóreczek kiszony z pajdą chleba swojskiego
Robert10 02.08.2011 18:30
do tego ogóreczek kiszony z pajdą chleba swojskiego
gacopierz23 02.03.2011 11:18
kaloryczne, ale bardzo lubię
pacpaw 25.01.2011 15:40
ja bym powiedział, że nawet o dwa nieba :) Jest NAJLEPSZY
Ewa111 19.01.2011 12:52
taki swojski jest o niebo lepszy niż taki ze sklepu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak