Sposób przygotowania

topimy słoninę, aż wytopi się smalec i zrobia skwarki, dodać drobno pokrojona cebulę lub startą na tarce jarzynowej, przyprawić solą i pieprzem, wlać do słoików.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki swojski jest o niebo lepszy niż taki ze sklepu
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja bym powiedział, że nawet o dwa nieba :) Jest NAJLEPSZY
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kaloryczne, ale bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    do tego ogóreczek kiszony z pajdą chleba swojskiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    do tego ogóreczek kiszony z pajdą chleba swojskiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !