Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z mięsa z indyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z indytka 60 dag
margaryna do smażenia
majeranek
Kucharek przyprawa uniwersalna
odrobina Przyprawa do zup Kucharek-
cebula 1
Papryka ostra mielona Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z mięsa z indyka

Mięso drobno pokroić i smażyć na margarynie, przyprawić, zetrzeć na tarce jarzynowej cebulę i dodać do mięsa. Podlewać wodą, by się nie przypalił0o i dusić do miękkości. Podawać z ziemniakami, kaszą, ryżem albo z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 22.05.2012 14:00
super!
romanrafal
romanrafal 03.03.2012 08:19
pyszniutki
Elżbieta17 28.01.2012 19:02
pyszny obiadek:)
Kopiko1983 03.06.2011 22:10
Mniam, mniam...
Ewa111 11.01.2011 10:38
smaczny ,na pewno taki zrobię
pacpaw 26.11.2010 10:32
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak