Sposób przygotowania

Mięso drobno pokroić i smażyć na margarynie, przyprawić, zetrzeć na tarce jarzynowej cebulę i dodać do mięsa. Podlewać wodą, by się nie przypalił0o i dusić do miękkości. Podawać z ziemniakami, kaszą, ryżem albo z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny ,na pewno taki zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !